Son dakika... Küçükçekmece saldırısıyla ilgili flaş gelişme

Son dakika... Küçükçekmece saldırısıyla ilgili flaş gelişme
AKP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti esnasında yapılan ve 1 kişinin ağır bir şekilde yaralandığı silahlı saldırıdan sonra suça sürüklenen 3 çocuk şüpheli tutuklandı.

İstanbul'da AKP'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında aynı sokakta düzenlenen ve 1 kadının ağır yaralandığı silahlı saldırının ardından 4'ü çocuk 26 kişi gözaltına alınmıştı.

3 ÇOCUK ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınanlardan 3 suça sürüklenen çocuk şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, 1 suça sürüklenen çocuk şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 10 Şubat Cumartesi günü yaşanan saldırı sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen 4'ü çocuk 26 şüpheli, daha sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay, kendisinin hedef alındığı iddiasıyla şikayetçi oldu ve müşteki olarak ifade verdi. Ayrıca olay yerinde bulunan 3 polis memuru da ifade vererek şikayetçi oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar