Son dakika haberi Bahçeli’den flaş seçim açıklaması

Son dakika haberi Bahçeli’den flaş seçim açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonrasında ilk kez açıklama yaptı.

Türkiye’nin günleri saydığı 31 Mart seçimleri yapıldı, sonuçlar netleşmeye başladı.

Açılan sandıkların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklama yaptı.

Bir açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi.

Yazılı bir açıklama yapan Bahçeli, şunları söyledi:

Elbette aziz milletimizin takdir ve tercihi başımızın üstündedir. Sandıktan çıkan demokratik karara saygımız da tamdır. Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir.

Milliyetçi Hareket Partisi bu demokratik mesajı almış, seçim sonuçlarının çok boyutlu değerlendirmesini yapmak üzere kolları sıvamıştır.

Ekonomik şikayetlerin toplumsallaşıp siyasal alana sirayetiyle tepkisellik dozu bir hayli fazla olan sonuçlar ülke genelinde tezahür etmiştir. Bunun yanında seçime katılım oranının da bir önceki seçimle mukayese edildiğinde düştüğü gözlemlenmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır. Erken seçim istemek aymazlıktır. Cumhur İttifakı’nın TBMM’deki sayısal ve siyasal çoğunluğu da herkesin malumudur. Bilinmelidir ki, Cumhur İttifakı istikbalin mimarı, Türk evri’nin mihmandarı, yeni yüzyılın mihveri ve mihenk taşıdır.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin görev başında olduğunu kaydeden Bahçeli, her alanda atılım ve reform hamlelerinin süreceğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-04-01-135652.png

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar