Galatasaray'da 'Başkanı tanımıyoruz' açıklaması!

Galatasaray'da 'Başkanı tanımıyoruz' açıklaması!
Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Galatasaray Lisesi önünde açıklamalarda bulundu. Öztürk, başkan Burak Elmas'a tepki göstererek, "Bugün itibarıyla Galatasaray'ın bir başkanı yok. Burak Elmas'ı Galatasaray başkanı olarak tanımıyoruz." dedi.

Galatasaray''da gündem, başkanlık seçimleri. Seçimlere giderken her gün flaş bir gelişmenin yaşandığı sarı kırımızı kulüpte başkan adayı olan Metin Öztürk''ün mevcut başkan Burak Elmas için ''tanımıyoruz'' açıklaması gündemi sarstı. Galatasaray Lisesi önünde açıklama yapan Elmas, yaklaşan seçimler ve Başkan Burak Elmas hakkında konuştu.

Metin Öztürk''ün açıklamaları şöyle:

- "Bugün itibariyle Galatasaray Kulübünün bir başkanı yok. Bugün sabah saat 10.00 itibariyle Burak Elmas isimli üyemizin başkanlığı sona ermiştir. Bir seçim takvimi var. Müstafi başkan, Galatasaray Kulübünü rehin almıştır."

- "Burak Elmas dün 28 Mayıs''ı açıklamayınca net olarak gördük ki, başkanın gizli bir ajandası ve gizli bir planları var. Bugün itibariyle bizlerin başkanı değildir..."

- "Biz üç haftadır bir tiyatronun oyuncusu olarak Sayın Eşref Hamamcıoğlu ile beraber iyi niyetle toplantılara katılıyoruz. Üç haftadır kulüp üyemiz olan Sayın Burak Elmas bize hep bu oyunun dışında kalmak istediğini, birilerinin onunla oynadığını anlatıyordu."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar