Son dakika emeklilere büyük jest 12 bin lira para verilecek

Son dakika emeklilere büyük jest 12 bin lira para verilecek
Kayseri'de halk mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonlarına ilişkin bir açıklama yaparak emeklilere müjdeyi verdi.

31 Mart seçimlerine tam 10 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli promosyonlarına ilişkin müjdeli bir haberi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını paylaştı.

Erdoğan “Yılın ikinci yarısında enflasyon hızlı bir düşüşe geçecek. İnsanlarımızın refah seviyesini eskisinin de üzerine çıkaracağız. İlk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankaları aylığa göre 8-12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacağına inanıyorum” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

Bugünkü toplantıda karşımda 75 bin kişi var. Yerel yönetim seçimine gidiyoruz. 31 Mart'a kadar 9 günümüz var. Bu 9 günde Kayseri'de ana kademe durmak yok. Kadın kolları durmak yok. Gençler durmak yok. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart akşamı bize balkon konuşmamızda gereğini yapmamızı isteyeceksiniz.

“21 YILDA 3 KAT BÜYÜTMEYİ BAŞARDIK”

Her alanda tarihi değiştirecek işler yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Ülke ve milletçe biz çalıştıkça Rabbimiz'de bereketini verdi. 21 yılda 3 kat büyütmeyi başardık. Şimdi amacımız önümüzdeki dönemde ülkemizi 2 kat daha büyüterek dünyanın en güçlü ekonomileri arasında hak ettiği yere çıkartmaktır. Bunu yapacak birikime, dirayete ve azme sahibiz. Hep birlikte biraz daha çok çalışarak sabırlı olmamız gerekiyor.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Hayat dikensiz bir gül bahçesi değildir. Son dönemde milletçe başımıza gelen felaketlerden en büyüğü 6 Şubat depremleriydi. Şehirlerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz çalışıyoruz.

aa-20240321-34053886-34053883-cumhurbaskani-ve-ak-parti-genel-baskani-erdogan-kayseride.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar