Son dakika... Emekli bayram ikramiyesi belli oldu

Son dakika... Emekli bayram ikramiyesi belli oldu
Gelen son dakika bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye bayram ikramiyesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emekliye bayram ikramiyesi 1100 olarak kararname ile geçireceğiz" dedi.

Merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi miktarı açıklandı. Erdoğan "Emekliye bayram ikramiyesi 1100 olarak kararname ile geçireceğiz" dedi. CHP, en az bin 500 lira olması gerektiğini açıklamıştı.

Emeklilerin 2017'den bu yana 1000 TL emekli bayram ikramiyesi aldıkları öğrenilirken, 4 yıl aradan sonra ilk defa yüzde 10 zam aldıkları kaydedildi. 

Cumhurbaşkanı, Erdoğan 11 Nisan’da yaptığı açıklamda 2018 yılından bu yana dini bayramlar öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyelerinin bu yıl enflasyon oranında artırıldığını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye bayram ikramiyesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan "1000 + enflasyon dedim yani enflasyon 85 gelir biz bunu inşallah 100 e tamamlayacağız. 1100 yapacağız bunu. Meclis'e değil kararname ile göndereceğiz vakit kaybetmeden bayrama yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar