İmamoğlu mahkeme kararı sonrası açıklama yapacak

İmamoğlu mahkeme kararı sonrası açıklama yapacak
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davada bugün karar çıkmadı. Dava 21 Eylül'e ertelendi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İmamoğlu, saat 15.00'i işaret ederek açıklama yapacağını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yargılandığı davaya ilişkin videolu bir açıklama yaptı.

"Bir ''ahmak'' davası sürüyor. Eylül''e ertelendi. Eylül''de tanıklar dinlenecek ve sürece dair kararların verileceği noktasında bir tarif yapıldı mahkeme tarafından. Türkiye''de böyle bir davanın olması, yapılması ve sürülmesi ve iddia makamının daha önce ortaya koyduğu ceza utanç verici. Her şeye rağmen umudumuz yargının ve adaletin kurallarına uygun bir biçimde sürdürülebilir zemine oturtulması. Bütün yoldaşlarıma, siyasi dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum" diyen İmamoğlu şöyle devam etti:

"Saat 15.00’de kamuoyunu ve basını Saraçhane’de İstanbullunun evinden, makamından bize, bana ait değil. Zaten bütün sorun burada başlıyor. ''Benim makamım, benim devletim'' anlayışına sahip bir avuç insandan başlıyor. Bana ait değil İstanbulluya ait olan Saraçhane''deki makamdan saat 15.00''de basını ve kamuoyunu bilgilendireceğim"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar