'Erdoğan'ın kaçış planı' iddiası vatandaşa soruldu

'Erdoğan'ın kaçış planı' iddiası vatandaşa soruldu
Son seçim anketi sonuçlarını yayınlayan Yöneylem Araştırma, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerden sonra ülkeden kaçacağını düşündüğünü ortaya çıkardı.

HİÇBİR ANKET ONU BU KADAR YARALAMAMIŞTI...

Yöneylem Araştırma’nın gerçekleştirdiği son seçim anketinde CHP lideri Kılıçdaroğlu iddiasıyla gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim sonrası ülkeden kaçacağına yönelik iddiaların vatandaş tarafından da benimsendiğini ortaya koydu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklarının yönetimde olduğu vakıflarına toplamda 1 milyar transfer ettiği ve bunun bir ''kaçış planı'' olduğunu iddia etmişti.

Yöneylem Araştırma CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Erdoğan’ın kaçış planı” iddiasını seçim anketinde vatandaşa sordu.

VATANDAŞ DA “ERDOĞAN KAÇACAK” DİYOR

Yöneylem Araştırma bu seçim anketinde vatandaşlara “Sizce Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurt dışına vakıflar üzerinden para kaçırdığına ve bunun bir “kaçış planı” olduğuna dair iddialar doğru mu” sorusunu yöneltti. Ankette çıkan sonuçlara göre Kılıçdaroğlu’nu bu iddiasında haberdar olanların oranı yüzde 62 olurken bu iddiaların gerçek olduğunu kabul edenlerin oranının ise yüzde 54 olduğu ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim sonucu ne olursa olsun ülke dışına kaçmayacağını iddia edenlerin sayısı ise 33,5 oranıyla azınlıkta kaldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar