Sokakta yaşamaya başlayan ABD'li milyonerin sosyal deneyi kısa sürdü

Sokakta yaşamaya başlayan ABD'li milyonerin sosyal deneyi kısa sürdü
ABD'li milyoner Mike Black, sıfırdan başlayarak 12 ayda 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia ettiği sosyal deneyi sırasında, 10 ayda sadece 64 bin dolar kazanabildi. Deney boyunca sokaklarda yaşamak zorunda kalan Black, sağlık sorunları yaşadı.

ABD'li milyoner Mike Black, servetini bir kenara bırakıp sokaklarda yaşayarak gerçekleştirdiği sosyal deneyini YouTube'da paylaşırken, macerası beklenenden erken sona erdi. Black, 12 ayda sıfırdan başlayarak 1 milyon dolar biriktirebileceğini iddia ettiği deneyi sırasında YouTube kanalında evsiz olarak geçirdiği günlere dair ilginç videolar yayınladı.

Lüks evi ve arabasından vazgeçerek sokaklarda yaşamaya başlayan milyoner, "Birçok kişi pandemide her şeylerini kaybetti ve depresyonda. Bir gecede 10 milyon dolar kaybeden arkadaşım var. Onlara umut olmak istiyorum" diyerek sosyal deneyini başlattı.

sfsd.jpg

Black, sokaklarda dilenerek ve geçici işlerde çalışarak para toplamaya çalışırken, videolarında uzun süre aç ve susuz kaldığını anlattı. Ancak, sağlığıyla ilgili sorunlar yaşaması nedeniyle deneyini kısa sürede sonlandırmak zorunda kaldı.

ABD'li milyoner Mike Black, sokaklarda yaşamanın ve parasız kalmanın zorlukları nedeniyle hastalanması sonucunda YouTube kanalında paylaştığı evsizlik macerasını sona erdirdiğini açıkladı. Kronik yorgunluk ve çeşitli sağlık sorunları sebebiyle projesini 2 ay erken bitiren Black, hastaneye başvurmak zorunda kaldı.

yjnh.jpg

Black, deneyin düşündüğünden daha zor olduğunu kabul ederek, sokaklarda yaşamanın hayatındaki en zorlu deneyim olduğunu ifade etti. Zaman zaman içecek su bile bulamamanın ne kadar zorlayıcı olduğunu vurguladı.

Bununla birlikte, Black üç ayda kiralık bir ev tutmayı başardı ve girişimci ruhu sayesinde sosyal medyadan para kazanmaya başladı. 1 milyon dolar hedefine ulaşamasa da, azminin gücünü gösterdiğine inanan milyoner, 10 ayda 64 bin dolar kazanmayı başardı.

rtg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar