Sokak röportajına konuşan gurbetçi kadın: Türkiye’nin neresinde pahalılık var?

Sokak röportajına konuşan gurbetçi kadın: Türkiye’nin neresinde pahalılık var?
'Sokağın Gündemi’ isimli Youtube kanalına konuşan bir gurbetçi kadın yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Gurbetçi kadın "Ben anlayamadım bu Türkiye’nin neresinde pahalılık var?" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Ülkemizde vatandaşların nabzını tutan sokak röportajları sebebiyle her geçen gün ilginç görüntülere tanık oluyoruz. Özellikle yurt dışında yaşayan Türklerin Türkiye’ye tatile geldiği sırada verdikleri röportajlarda söyledikleri herkesi hayrete düşürüyor. Türkiye’nin yaşam koşullarının yurt dışına göre çok daha iyi olduğunu söyleyen gurbetçiler, Türkiye’ye dönmeye ise nedense hiç sıcak bakmıyor. Geçtiğimiz günlerde yine bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok tartışılan videolarından biri olmayı başardı.

'Sokağın Gündemi’ isimli kanala konuşan bir kadın gurbetçi, söyledikleriyle çok konuşuldu. Yurt dışından geldiğini belirten kadın, Türkiye’de yaşayanların Avrupa vatandaşından daha iyi yaşadığını söyledi. Gurbetçiler olarak paralarını Türkiye’de daha değerli olduğunu ifade eden gurbetçi “Bizim paramızda sizin şu anki düşündüğünüz duruma göre orada daha da düşük bir durumda. Gerçekten Türkiye’deki hayata bakıyorum, her şey çok pahalı deniliyor oysa pastaneler dolu, kafeler dolu, müzik yerleri dolu. Her şey dört dörtlük. Paramız yok deniliyor ama taksilere biniliyor. Biz gurbetçiler binemiyoruz ama buradaki vatandaşlar biniyor. Ben anlayamadım bu Türkiye’nin neresinde pahalılık var. Bilmiyorum. Bakıyorum çevreye herkes çok modern, herkes çok normal hayatta. Herkes en lüks şeyleri giyiyor ama hala da pahalılık sorunu yapıyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar