SMA'lı Ecrin için balonlu kutlama

SMA'lı Ecrin için balonlu kutlama
Çerkezköy'de yaşayan Zeliha-Zeydin Yiğit çiftinin SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki kızları Ecrin Yiğit için başlatılan yardım kampanyası kapsamında, gerekli olan 1 milyon 820 bin dolar toplandı.

Tedavi için gereken miktarın tamamlanmasının ardından, Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Ecrin için sevinç dolu bir balonlu kutlama gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valiliği'nin izniyle 2 yıl önce başlatılan kampanya, yoğun katılımla ve desteklerle sonuçlandı. 12 Ocak'ta Dubai'ye gitmeye hazırlanan Yiğit ailesi, kampanyaya destek verenlerle bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Çerkezköy ilçesi rıhtımından renkli balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Yiğit ailesi, duygusal anlar yaşadıkları kutlamada, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, "Yavrumuza can suyu oldunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorluğu başardık. Bundan sonraki süreçte kızımız için sizlerden dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Gönüllülerden Armağan Taş ise, "Çerkezköy halkı Ecrin bebeğimize destek oldu. Kampanyada en büyük desteği Zonguldak’tan aldık. Allah hepsinden milyonlarca kez razı olsun. Ecrin sağlıklı bir şekilde, inşallah Türkiye’ye dönecek" şeklinde konuştu.

Etkinlik, toplumun birlik ve dayanışma içerisindeki gücünü vurgulayarak, Ecrin'in tedavi sürecindeki umut dolu adımları ön plana çıkardı.

aw114327-01.jpg

aw114327-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar