Skandal olayda o çift canlı yayına çıktı! O sözleri Müge Anlı'yı kızdırdı

Skandal olayda o çift canlı yayına çıktı! O sözleri Müge Anlı'yı kızdırdı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen bir konu bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Bir kişi programda eşinin üvey oğlu ile kaçtığını ve sekiz yaşındaki kızlarını da kaçırdığını anlattı. Programın son bölümünde kaçan eş ve 19 yaşındaki üvey oğlu canlı yayına çıktı.

Türkiye’nin gündemine oturan konuyu işleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Programa katılan Umut Yetik, 29 yaşındaki eşinin 19 yaşındaki oğlu ile yasak aşk yaşadığını iddia etmişti.

Çiftin evliliğinden olan kızlarının da kaçırıldığını iddia eden Yetik’in anlattıkları izleyenlerin kan dondurdu. Programdaki olay büyük tepki çekerken programın yayınlanan son bölümünde canlı yayına üvey oğlu ile kocasını terk eden Tuğçe Akpençe ve 19 yaşındaki oğul konuk oldu.

Canlı yayında yaşadıkları durumu normal gibi anlatan 29 yaşındaki kadın ve 19 yaşındaki üvey oğlu haklarındaki iddiaları kabul etti. Oğul Mustafa canlı yayında babası ile yüzleşirken "Böyle bir şey babama yaptığım için pişmanım,üzgünüm ama dediğim gibi ben onu seviyordum birlikte olmak istiyorum başka da çarem yoktu" diye konuştu.

Müge Anlı’nın yayın esnasındaki konuşmalar sonrasında fikirlerinin değişip değişmediğini sorduğu yasak aşk yaşayan çiftin cevapları da dikkat çekti. Program sunucusu Müge Anlı yaşananlar sonrasında iki isme "Peki şu anda fikriniz değişti mi?" sorusunu sordu.

19 yaşındaki oğul Mustafa soruyu 'hayır' diye yanıtlarken üvey oğlu ile kaçan anne, "Ne konuda Müge Hanım?" diye sordu. Konuşmalar üzerine sinirlenen Sunucu Müge Anlı ise "Rusya-Ukrayna Savaşı hakkında." Dedi. Anlı’nın sözleri stüdyodaki güldürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar