Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun ilk idmanına çıktı

Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun ilk idmanına çıktı
Sivasspor’da, teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Uygun, ilk antrenmanına çıktı. Kırmızı-beyazlıların yeni teknik direktörünü, bir grup taraftar ilk idmanda yalnız bırakmadı.

Sivasspor'da Teknik Direktör değişikliğinin ardından Bülent Uygun'un göreve gelmesiyle birlikte takım, yeni hocasının liderliğinde ilk antrenmanına çıktı. Sivasspor'un Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanına bir grup taraftar da katılarak, takıma destek verdi.

aw111373-03.jpg

Taraftarların ilgisiyle karşılaşan Bülent Uygun, futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi ve ardından antrenman başladı. İdman, oyuncuların açma-germe hareketleri ve ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra takım, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Sivasspor, hazırlıklarını Kayserispor maçına odaklayarak antrenmanı tamamladı.

aw111373-06.jpg

Kayserispor ile yapacakları maç öncesi hazırlıklarına yarın yapacakları çalışmalarla devam edecekler. Antrenmana katılan taraftarlar, Bülent Uygun ile bir araya gelerek fotoğraf çektirdi ve imzalı forma talep etti. Uygun da taraftarların isteklerini karşılayarak onlarla yakından ilgilendi.

aw111373-09.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar