Sipariş getiren kurye, kadın gazeteciyi taciz etti! Mesajı ifşaladı

Sipariş getiren kurye, kadın gazeteciyi taciz etti! Mesajı ifşaladı

Gazeteci Oya Çınar, sipariş getiren bir kuryenin kendisine WhatApp üzerinden mesaj atarak taciz ettiği mesajı ifşaladı.

Penti kuryelerinin sipariş ettikleri kutuları öncesinde açıp içine baktığı iddialarının ardından şimdi de Yemeksepeti’nde bir kuryenin sipariş götürdüğü kadını taciz ettiği ortaya çıktı.

Gazeteci Oya Çınar, yaşadığı mide bulandıran olayı sosyal medya hesabı X üzerinden bir fotoğraf paylaşarak “Sevgili Yemeksepeti kuryelerimizi terbiye edelim! İş ahlakı nedir? Öğretelim” diyerek duyurdu.

“SENİ DOĞURAN ANA TAŞ DOĞURMUŞ”

Sapık kuryenin Çınar’a attığı mesajda “Muhteşem bir kadınsın. Seni doğuran ana seni doğuracağıma taş doğuraydım diyemez. Zaten taş doğurmuş” dediği görüldü.

ekran-goruntusu-2024-05-15-105630.png

“HASSASİYETLE TAKİP EDİYORUZ”

Genç gazetecinin yaşadığı bu skandala sessiz kalmayıp tacizi duyurmasının ardından Yemeksepeti’nin resmi hesabından “Merhaba, yaptığımız görüşmede verdiğiniz detaylar üzerinden konuyu hassasiyetle takip ediyoruz. Gelişmelerle ilgili sizi bilgilendireceğiz” mesajı paylaşıldı.

ekran-goruntusu-2024-05-15-111216.png

ekran-goruntusu-2024-05-15-105709.png

“YEMEKSEPETİ ÖZÜR DİLEMEYİ BİLE BECEREMEMİŞ”

Taciz mesajının ardından sosyal medyada “Yemeksepeti özür dilemeyi bile becerememiş”, “Çok büyük saçmalık hadsizlik”, “Cep telefonlarını kurye ile paylaşmak hatalı”, “Bizimde ayakkabıları çaldılar 40 numara Puma”, “İyi bir gaz alma yöntemi biz sizi ararız geyiğine dönmüş” yorumları geldi.

ekran-goruntusu-2024-05-15-110929.png

İlgili Haberler