Sinem Kobal paylaşımıyla yürek hoplattı! "Yaş aldıkça güzelleşiyor"

Sinem Kobal paylaşımıyla yürek hoplattı! "Yaş aldıkça güzelleşiyor"
2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile nikâh masasına oturan güzel oyuncu Sinem Kobal, doğum sonrası fit hâline geri döndü. Güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Kobal, transparan bluzu ile verdiği pozlar sosyal medyayı yerinden salladı.

2020 yılında ilk kızları Lalin’i kucağına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, ikinci kızları Leyla’ya kavuşmuştu. İki çocuk annesi Sinem Kobal, doğum sonrası kısa sürede eski fit hâline geri döndü.

35 yaşındaki Kobal, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şimdi de transparan bluzu ile verdiği pozlarına sosyal medyadan beğeni yağmuru yağdı.

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal, sırt dekolteli pozuyla sosyal medyayı yaktı geçti. İkinci çocukları Leyla ile bir kez daha bebek mutluluğu yaşayan ünlü çift sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu.

Doğum kilolarından hızla kurtulan güzel oyuncu, transparan bluzu ile verdiği pozu sosyal medyada ilgi odağı oldu. Sinem Kobal''ın, bu karesine takipçileri alev emojisi yağdırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar