Sinek öldürmek isterken evinden oldu

Sinek öldürmek isterken evinden oldu
Fransa'nın güneybatısında 80 yaşında bir adam, evine giren sineği öldürmek isterken büyük bir patlamaya neden oldu. Evi patlayan adam, patlamadan ciddi yaralar almadan kurtulurken, evin mutfağı ve çatısı hasar gördü.

Sinek öldürmek isterken evinden oldu

Fransa'da 80 yaşında bir adam, elektrikli raketle sinek öldürmeye çalışırken evinde patlamaya sebep oldu. Adamın evindeki tüpte sızıntı olduğu, elektrikli raketin tüpte patlamaya yol açtığı belirtildi.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre; Fransa’nın güneybatısında 80 yaşında bir adam, evine giren sineği öldürmek isterken büyük bir patlamaya neden oldu. Adam, patlamadan ciddi yaralar almadan kurtulurken, evin mutfağı ve çatısı hasar gördü.

Fransız basını, adamın elinde bazı yanıklar bulunduğunu aktardı. Sud-Ouest gazetesi de ‘sineğin akıbetinin bilinmediğini’ söyledi.

Akşam yemeğine oturmaya hazırlanırken eve giren sinekten rahatsız olan adam, sineği öldürmek için elektrikli sinek raketi kullanmak istedi. Ancak evindeki tüpte sızıntı olduğunu fark etmedi. Raket, tüpün infilak etmesine yol açtı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar