Sinan Oğan'dan şok sözler... Erdoğan'ın teklifini bu yüzden kabul etmiş!

Sinan Oğan'dan şok sözler... Erdoğan'ın teklifini bu yüzden kabul etmiş!
Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Vecdet Öz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dolmabahçe'de görüşmeden önce Sinan Oğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.

İrem Gül / Günboyu

14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı'nın adayı olarak giren Sinan Oğan, yüzde 5.17 oranında oy alarak seçimlerin 2. tura kalmasına sebep oldu.

Aylardır seçim kampanyasını 'Erdoğan karşıtlığı' üzerinden yürüten Oğan, ilk 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur öncesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklamasında bulundu ve muhalefetten sert gördü.

"AKP'Yİ DESTEKLEYİP YÖNETİMDE YER ALALIM"

Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyecek olmasının belli olmasıyla birlikte Adalet Partisi, ATA İttifakı'ndan ayrıldığını belirtmiş ve ikinci turda CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek çağrısında bulunmuştu.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, yaşanan süreç hakkında detayları paylaşırken, 19 Mayıs'ta Oğan'ın Dolmabahçe Sarayı'nda Erdoğan ile yaptığı görüşmenin öncesinde aralarında geçen konuşma hakkında da bilgi verdi.

Cevdet Öz, Oğan ile yaptığı konuşma için "Bir teklifle karşı karşıya kaldığımı söylemek istiyorum. Daha henüz Erdoğan'a gitmeden önce, bizzat Sinan Oğan tarafından bana şu söylendi. Dedi ki hocam, AKP yüzde 49.5 aldı. Bizim oylarımızın çok az bir miktarıyla kazanması mümkün. Kemal Bey daha geride, gelin biz yönetimin içinde olalım ve AKP ile iş birliği yapalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar