Sinan Ateş davasıyla ilgili bomba iddia! Bahçeli'nin en yakınındaki isim başsavcıya ne teklif etti

Sinan Ateş davasıyla ilgili bomba iddia! Bahçeli'nin en yakınındaki isim başsavcıya ne teklif etti
Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında Ankara Adliyesi'ni sarsan bir gelişme yaşandı. Bahçeli'nin en yakınındaki isim başsavcıya ne teklif etti? İşte detaylar…

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında savcıların değişmesinin ardından dikkat çekici gelişmeler yaşandı.

Adliye kulislerine yansıyan iddialara göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, soruşturmanın yeni koordinatör ismi Ankara Başsavcı Vekili Ahmet Altun ile Ankara'da gizli bir görüşme gerçekleştirdi. Yönter'in Başsavcı Vekili Ahmet Altun'a Sinan Ateş dosyasında bazı şüphelilerin bırakılması karşılığında Yargıtay üyeliği teklif ettiği iddia edildi. Altun, sürpriz bir şekilde soruşturmadan ayrıldı.

YÖNTER, TUTUKLU MHP’LİLERİN TAHLİYESİNİ İSTEDİ

Ankara Adliyesi'ni sarsan gelişmenin ayrıntılarını DW Türkçe açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'in Başsavcı Vekili Ahmet Altun'dan Avukat Serdar Öktem'in arasında bulunduğu bazı tutuklu MHP’lilerin tahliyesini sağlamasını istediği iddia edildi. Yönter'in bu talebe karşılık Altun'a "Yargıtay üyeliği" teklif ettiği de dile getirilen iddialar arasında. Savcı Altun'un MHP yöneticisine ne yanıt verdiği bilinmiyor.

mhp-li-tarim-dan-sinan-ates-aciklamasi-bahceli-nin-neden-sustugunu-anlatti.jpg

DOSYAYI BIRAKIP İZNE ÇIKTI

Geçen Cuma günü de Ahmet Altun'un Sinan Ateş cinayeti soruşturmasını bıraktığı ve izne ayrıldığı öğrenildi. Kulislerde, Başsavcı Vekili Ahmet Altun'un, Başsavcı Ahmet Akça ile dosya nedeniyle tartıştığı konuşuluyor.

Altun'un bazı isimlerin tahliyesi yönünde girişimde bulunacağını söylemesi üzerine Ahmet Akça'nın buna karşı çıktığı ve "şüpheliler lehine yeni delil olmadığına" dikkat çektiği öğrenildi. Başsavcı Akça'nın tahliyelere karşı durması üzerine Altun'un dosyayı bıraktığı ve izne çıktığı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar