Sinan Ateş davasına atanan yeni savcının MHP'lilerle fotoğrafı çıktı

Sinan Ateş davasına atanan yeni savcının MHP'lilerle fotoğrafı çıktı
Uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturmada, davanın başına getirilen Başsavcıvekili Durdu Özer'in MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Ankara''da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı''nca başlatılan soruşturmaya ikinci bir savcının görevlendirildiği belirtildi.

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi olmakla suçlanan Eray Özyağcı''yı cinayetin ardından Ankara''dan kaçırdığı iddiası ile gözaltına alınan şüpheli Tolgahan Demirbaş''ın ifadesi yeni savcı tarafından alındı. İfadenin ardından Demirbaş''ın serbest bırakıldığı öğrenildi. 

MHP''Lİ MİLLETVEKİLİNİN EVİNDEN ALINMIŞTI

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un evinde gözaltına alındıktan kısa süre sonra serbest bırakılan Tolgahan Demirbaş hakkında daha sonra savcılık “polis eşliğinde getirilmesi” talimatı vermişti, 

Önceki gün görevlendirilen ikinci savcı Durdu Özer, tetikçilikle suçlanan firari Eray Özyağcı’yı cinayet sonrası Ankara dışına çıkardığı iddia edilen Demirbaş''ın bugün ifadesini aldığı ve  “adli kontrol” talebiyle hâkimliğe sevk ettiği belirtildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğinin, tutuklama talep etmeyen savcının talebine paralel olarak Demirbaş’ı “adli kontrol” koşuluyla serbest bıraktığı kaydedildi.

BAHÇELİ''NİN DANIŞMANIYLA FOTOĞRAFI ÇIKTI

Sinan Ateş davasına yeni atanan Başsavcıvekili Durdu Özer''in, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldızlar ve MHP Ankara İl Sekreteri Sinan Gökhan Yavuz ile çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Sinan Ateş suikastının ardından cinayete birçok MHP''linin karışmış olabileceğine yönelik iddialar kamuoyunda konuşulurken, davaya MHP ile yakın bir ismin atanması sosyal medyada büyük tepki topladı. 


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar