Sinan Ateş büyüdüğü şehirde unutulmadı! Bursa taraftarı salonu inletti!

Sinan Ateş büyüdüğü şehirde unutulmadı! Bursa taraftarı salonu inletti!
Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, büyüdüğü Bursa'da tezahüratlarla anıldı.

30 Aralık 2022''de Ankara''da bir apartman çıkışında motosikletli 2 saldırganın açtığı ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş için Türkiye''nin birçok şehrinde gösteriler düzenlendi. Ateş''in cenazesi baba ocağı Bursa''ya getirilerek burada toprağa verilmiş ve cenazesinde büyük bir insan seli yaşanmıştı. Aradan haftalar geçmesine rağmen Sinan Ateş''in ismi Frutti Extra Bursaspor-Fenerbahçe Beko basketbol maçında bütün salon tarafından haykırıldı. 

BURSA''DA BÜYÜMÜŞTÜ

Sinan Ateş Bursa''da büyümüştü. Ailesi de hala Bursa''da yaşıyor. Cenazesi Bursa''ya getirilmiş, on binlerce insanın katıldığı bir törenle gömülmüştü. Cinayetin üzerinden üç hafta geçmesine rağmen Sinan Ateş pankartları Bursa''da maçlarda açılmaya devam ediyor. 



Kendisi de koyu bir Bursaspor taraftarı olan Ateş, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "Ülkücülük, Bursasporlu olmak gibidir. Takımının şampiyon olmasına, kupa almasına maç kazanmasına bakmaz, sadece seversin." ifadelerini kullanmıştı. Cinayetin ardından Bursaspor, Sinan Ateş için bir başsağlığı mesajı yayınlayarak  "Her şartta kulübümüzün yanında olduğunu gösteren Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş''in vefat haberini büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.





 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar