Simpsonlardan geleceğe dönük olay çıkartacak tahmin!

Simpsonlardan geleceğe dönük olay çıkartacak tahmin!
Animasyon dizisi The Simpsonlar, Donald Trump'ın ABD başkanı olacağını önceden öngörmesinin ardından, kripto para ile ilgili tahminleriyle gündeme geldi.

ABD' yapımı animasyon dizisi The Simpsons, bu kez kripto para konusundaki öngörüleriyle gündeme geldi.

Dizinin 31. sezonunda "Frinkcoin" adlı bölümünde, kripto para birimlerinin ve blockchain'in nasıl çalıştığını açıklamak üzere konuk yıldız olarak, Big Bang Theory dizisinden Jim Parsons yer aldı.

"CÜZDANINDA DEĞİL, SENİN BİLGİSAYARINDAYIM!"

Şarkı ve dansla kripto para biriminin geleceğini anlatan dizide şöyle denildi: "Her gün geleceğin parası olmaya bir adım daha yaklaşıyorum. Cüzdanında değil, senin bilgisayarındayım!"

Jim'in konuşmasının sonunda ekrana bir bilinçaltı mesajı yansıdı ve kripto para birimlerinin nasıl çalıştığı şu sözlerle açıklandı: "Kripto para birimlerinden bahsederken 'Cryptocurrency' kelimesini tekrar tekrar kullanmak, acemi biri olduğunuzu gösterir. Tam bir kripto para yığını... Bu sistemde, ek kripto para birimleri oluşturmak için kurallar tanımlanmıştır. Geleneksel para birimi gibi üretilebilir veya rastgele oluşturulur veya hepsi LeBron'a [James] verilir."

GELECEĞE DÖNÜK TAHMİN

Bölümde yer alan sözlerle Simpsonlar'ın bir kez daha geleceği tahmin etmiş olabileceği düşünüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar