Şimdilerde çok konuşulan Tarkan'dan: "Adam gibi paylaşım"

Şimdilerde çok konuşulan Tarkan'dan: "Adam gibi paylaşım"
Pandemi ve sonrasında gelen karantina dönemini ailesiyle birlikte Almanya'da geçiren Tarkan, yasakların kalkmasıyla birlikte soluğu İstanbul'da aldı. Ayağının tozuyla hemen çalışmalara başlayan ve bir de reklam filminde oynayan Tarkan eşine vakit ayırmayı da ihmal etmedi ve romantik bir paylaşıma imza attı.

Pınar Dilek'le 2016 yılında dünya evine giren Tarkan aradan geçen süre zarfında babalık duygusunu da tattı. Yaşadığı heyecanları takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Tarkan pandemi nedeniyle bir süredir uzak kaldığı sahneleri ve Türkiye'yi ne kadar özlediğini her fırsatta dile getiriyordu.

Pandemi yasaklarının gevşetilemesiyle birlikte ailesiyle birlikte Türkiye'ye dönen Tarkan ülkesine döner dönmez kolları sıvadı ve müzik çalışmalarına başladı. Bunun yanında bir de reklam filmiyle karşımıza çıkan şarkıcı bu koşturması içerisinde eşini de ihmal etmedi ve onunla boğaza karşı romantik dakikalar yaşadı.

Instagram hesabı üzerinden eşiyle yaptığı bir özçekimi paylaşan Tarkan altına da şunları yazdı:

"Bir yanımda can Pınar’ım, öte yanımda eşsiz İstanbul boğazı… Dün gece yoktu benden daha bahtiyarı... E bir aşk adamı olarak arada romantik olmazsam olmaaaz"

Tarkan'ın 'aşk adamı' göndermesini kaçırmayan takipçileri ona "Adam gibi paylaşım" yorumlarında bulundu.

tarkan-ic-002.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar