Sileceklere yüzde 350 zam!

Sileceklere yüzde 350 zam!
Sonbahar aylarıyla birlikte artan yağışlar araçlarda sileceklerin kullanımını arttırdı. Silecek kullanımıyla doğru orantılı olarak sileceklerin lastik aparatlarının satışlarında da artış yaşanıyor. Son 1 yılda otomobil silecek lastiği fiyatları yüzde 350 zamlandı.

Yağışların artmasıyla araç sahiplerinin sileceklerini kullanımı arttı. Eskişehir’de, özellikle yağışlı havalarda sürücülerin sıkça kullandığı silecek lastiklerinin fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Son 1 yılda araç silecek lastiğinin fiyatları yüzde 350 zamlandı.

Özellikle yoğun yağışların etkili olduğu günlerde sürücüler için temiz ve sağlam silecekler kullanmak önem arz ediyor. Silecek kullanımıyla doğru orantılı olarak, sileceklerin lastik aparatlarının satışlarında da artış yaşanıyor. Silecek lastiğinin satışının arttığı son dönemlerde 1 yıllık süre zarfında fiyat farkı ise dikkat çekiyor. Geçen yıl 35 TL olan otomobil silecek lastiği fiyatları bu yıl 160 TL’den satılıyor. Yağışlı havalarda işlevi itibariyle hayati öneme sahip sileceklerdeki fiyat artışı sürücüleri şaşırtıyor. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar