Sezgin Baran Korkmaz'ın mide bulandıran anısı! "Patron fark edip işime son verdi"

Sezgin Baran Korkmaz'ın mide bulandıran anısı! "Patron fark edip işime son verdi"
Sezgin Baran Korkmaz'ın çocukluğunda İstanbul'da bir dönercide çalışırken müşterilerin tabaklarında kalan artıkları sattığını anlattığı video gündem oldu.

Kara para aklama suçlaması nedeniyle gözaltında olan Sezgin Baran Korkmaz'ın çocukluğunda İstanbul'da bir dönercide çalışırken müşterilerin tabaklarında kalan artıkları sattığını anlattığı video gündeme geldi.

SALONDA ALKIŞLARLA KARŞILANIYOR

2019 yılında İstanbul Ardahan Eğitim Vakfı’nın Eğitime Destek Gecesi'nde çekilen videoda, 14 yaşındayken İstanbul'da bir dönercide işe girdiğini ve müşterilerin tabaklarında kalan artıkları biriktirerek daha sonra pazarda insanlara sattığını anlatan Korkmaz'ın anısı salonda alkışlarla karşılanıyor. 

PATRONU FARKETMİŞ 

Korkmaz, anısını anlatırken tabakta kalan artıkları fırından aldığı ekmeklerin arasına koyarak pazarda sattığını ancak daha sonra patronunun bunu fark edip işine son verdiğini söylüyor.

"REZALET BİR HİKAYE"

Söz konusu videoyu, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş da paylaşarak, "Rezalet bir hikaye: Bir de araya Haram gibi kelimeler serpiştiriyor…İnsanların artığını ÇALIP, başkalarına satmakla övünen biri" ifadelerini kullandı.

erwrwer.jpg

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar