Şeyma Subaşı’dan düğün öncesi 90’lar partisi Bekarlığa veda etmesi zor oldu

Şeyma Subaşı’dan düğün öncesi 90’lar partisi  Bekarlığa veda etmesi zor oldu
Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünya evine girmeye hazırlanan Subaşı, düğün öncesi veda partisi düzenledi.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

90’lar temalı bir parti organize eden Subaşı, parlak kıyafetiyle göz kamaştırıdı. 5 Mayıs''ta Marekeş''te nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, yakın arkadaşlarını davet ettiği bir bekarlığa veda partisi düzenledi.

VEDA PARTİSİNE DOYAMADI

Turks ve Caicos Adaları''ndaki Amanyara''da 90''lar temalı bekarlığa veda partisi düzenleyen Subaşı, tarzıyla da dikkatleri üzerine çekti. Yakın arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen Subaşı, partiden fotoğrafları da Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Gecede parlak uzun bir elbise tercih eden Subaşı, saçlarını da kabarık şekilde kıvırcık yaptırdı.

ABLASI DÜĞÜNE GELMEYECEK

Şeyma Subaşı, "Tüm dünya bu düğünü konuşacak" dediği nikahını da 15 kişiyi davet etti. Özgür ruhlu insanların davet edildiğini söyleyen Subaşı, ablası Kübra Açıl''ın düğününe gelmeyeceğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Ablamı davet ettim ama bahane sunarak gelmeyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar