Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia yine karantinaya uymadı!

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia yine karantinaya uymadı!
Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia karantina kurallarına yine uymadı. Subaşı ve Senia, yurt dışından gelenlerin uyması gereken 14 kuralını çiğnedikleri için ev karantinasına gönderilmişlerdi. Karantina süreleri dolan Subaşı ve Senia, kendilerini dışarı attı.

Şeyma Subaşı ile 1.5 yıldır aşk yaşadığı İtalyan Guido Senia karantinadan çıktı! Evde oturmaya alışık olmayan Şeyma Subaşı ile sevgilisi önceki gün Arnavutköy'deydi.

Yürüyüş yapan Şeyma Subaşı ve sevgilisi Guido Senia'nın maskeleri yoktu. Muhabirlerin korona virüs tedvirlerini hatırlatarak "Maskeniz takılı değil" sözlerine 29 yaşındaki sosyal medya fenomeni, "Önemli değil, biraz dolaşmak istedik. Şimdi izin verirseniz evimize gitmek istiyoruz. İyi günler dileriz" karşılığını verdi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Şeyma Subaşı, yastık paylaşımını eleştiren Demet Akalın ile ilgili soruları, umursamaz bir tavır sergileyerek yanıtsız bıraktı.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde 'Quarantine Pillow Challenge'a katılarak yastıklı pozunu yayınlamıştı. Akıma ülkemizden Eda Taşpınar, Şeyma Subaşı, Dila Tarkan, Enis Arıkan gibi ünlüler isimler de katılmıştı.

5e90235f5542801328878d79.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar