Seyit Torun'dan CHP'den istifa eden Teoman Sancar'ın 'şantaj' iddialarına yanıt

Seyit Torun'dan CHP'den istifa eden Teoman Sancar'ın 'şantaj' iddialarına yanıt
CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın kendisine şantaj yapanların CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun ile görüştüğü iddialarına yanıt geldi.

CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar, kendisine şantaj yapanların CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştüğünü söylemişti.

Torun, bu iddiaları soran Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye "Hayır görüşmedim" diyerek yanıt verdi.

Selvi, bugünkü köşe yazısında Torun'un yaptığı açıklamayı aktardı:

Şantaj kasetleri üzerine CHP’den istifa eden Denizli milletvekili Teoman Sancar ise kasetle kendisine şantaj yapanların CHP Genel Merkezi’ne giderek Seyit Torun’la görüştüklerini iddia etmişti.

Teoman Sancar’ın iddiaları üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’la görüştüm. Teoman Sancar’la ilgili konuyu konuşmak istemediğini söyledi.

Ancak “Bu kişilerle görüştünüz mü, görüşmediniz mi?” diye ısrarlı sorularım üzerine, “Yok yok, görüşmedim. Bize sadece bilgi geldi. Sonra da istifası. Kaseti izlemedim de kimseyle görüşmedim de” karşılığını verdi. 

Torun’un beyanı önemli ama anlamadığım bir şey var. CHP’de kimse bu kaseti izlemediyse, bu kişilerle görüşmediyse Teoman Sancar’ı çağırıp istifasını neden istediler?

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar