Işın Karaca'dan eleştirilere cevap: Öptüğüm adam el alem değil...

Işın Karaca'dan eleştirilere cevap: Öptüğüm adam el alem değil...
Şarkıcı Işın Karaca, Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile tatil yaparken görüntülendi. Karaca, sevgilisini dudağından öptüğü anlarla ilgili gelen tepkilere yanıt verdi. Işın Karaca, "Elalem değil, 3 yıldır beraber olduğum insan… Kısacası size ne" dedi.

Şarkıcı Gülşen''in sahnede giydiği kostümleri eleştirerek "Ben de kız annesiyim, Gülşen bu ülkeye göre hareket etmeli" diyen Işın Karaca, Bodrum''da kendisinden 19 yaş küçük sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi.

Karaca, kendisine gelen tepkilere ise sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.
"Sefam olsun! Yaşasın aşk! Gözlerden uzak sahneme ait olmayan görüntüler! Kına yakın bebeler. Bendeki belgeler adam yakar" diyerek tepkilere sert çıkan Işın Karaca açıklamasında şunları söyledi:

"Ücreti 250-500 TL arası sonra milleti gaza getirin yazsınlar. Ne pis oyunlar bunlar. Sizin yaratmaya çalıştığınız algıyı yesinler. Her kim dahilse bu manyaklığa hayatta başarılar dilerim. Bu işi yapsın diye tuttuğunuz o fan kulüp bebeleri de konuşmaya çok meraklı. Bilin istedim. Maaşa bağlandığınız isim listeleri ve reklam adı altında para transfer dekontları ile yollayalım mı?"
Işın Karaca paylaşımının devamında ise "Öptüğüm adam elalem değil 3 yıldır beraber olduğum insan. Sahnede değil gizli saklı plaj köşelerinde, gözden uzak ama kameraların yakaladığı bir açı. Yani özel hayatım. Kısacası size ne!" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar