Işın Karaca velileri uyardı!

Işın Karaca velileri uyardı!
Şarkıcı Işın Karaca depremin büyük yıkımlara neden olduğu 10 il dışında başlayacak olan eğitim öğretim öncesi depremzedeler için velilere uyarıda bulundu.

Türkiye’nin 10 ilinde ciddi hasarlara ve can kaybına neden olan depremin ardından tüm Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu.

Deprem felaketinin yaşandığı bölgede 35 bin 24 öğrenci diğer illere nakillerini aldırdı. Deprem felaketinin büyük yıkıma yol açtığı 10 il dışında 20 Şubat Pazartesi günü başlayacak eğitim öğretim öncesi Işın Karaca tüm velilere önemli bir uyarıda bulundu.

Işın Karaca, 20 Şubat Pazartesi günü açılacak okullar öncesi "Eğitim evde başlar. Biz anne/babalara çok iş düşüyor" mesajı ile uyarıda bulundu.

 

Işın Karaca, "Pazartesi günü okullar açılacak. Sınıflarda pek çok misafir öğrenci olacak. Çocuklarınızı onları incelenecek müze eseri olmadığını, gözlerini dikip bakmanın ayıp olduğunu, belki birçoğunun anne-baba-kardeş-arkadaş kaybı yaşadığını, ''Deprem nasıl oldu, ne yaptın, ailene ne oldu?'' gibi soruların pek çok travmayı tetikleyebileceğini anlatıp, eğiterek gönderin okula lütfen" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar