Sevgililer Günü'nde hediye alamadı, hıncını evden çıkardı

Sevgililer Günü'nde hediye alamadı, hıncını evden çıkardı
Sevgililer Günü'nde hediye alamayan kadın, hayal kırıklığını evini yıkarak gösterdi. Öfkeli kadın, yıkılan evin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Reddit platformunda "Sevgililer Günü'nde kendisine hiçbir şey alınmadığı için erkek arkadaşının evini çöpe çeviren kız" başlıklı video kısa sürede viral hale geldi.

Videoda, hediye alamayan kadının öfkeli bir şekilde sevgilisinin evini harabeye çevirdiği görülüyor. Eşyaların dağıldığı, yiyeceklerin yerlere döküldüğü, yatak başlığının parçalandığı ve kırmızı boya ile etrafa zarar verildiği detayları paylaşıldı. Kadının banyodan gelen su sesi ile evi su basması için çaba gösterdiği de belirtildi. Öfkeli kadın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile "Sevgililer Günü için hiçbir şey almayanlara yardım ediyorum. Ev yıkımında uzmanım, işimizi halledemezsek para iadesi garantili" ifadelerini kullandı.

Videonun sosyal medyada popüler olmasıyla birlikte, kullanıcılar arasında kurgu olduğu veya hasarın gerçek olup olmadığı konusunda farklı görüşler ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar