Sevgililer Günü kutlaması kabusla sona erdi! 2 kişi hayatını kaybetti

Sevgililer Günü kutlaması kabusla sona erdi! 2 kişi hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Sevgililer Günü kutlaması için dışarı çıkan iki çiftin bulunduğu araç kaza yaptı.

Ankara karayolu Yeniceköy köprülü kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazası, geçtiğimiz gece saat 02.00 sularında gerçekleşti. İnegöl istikametinden Bursa'ya seyir halinde olan Sedat Taşdemir (31) yönetimindeki 16 SDT 92 plakalı otomobil, yağışın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak kontrolden çıktı. Otomobil, taklalar atarak tarlaya uçtu. Kazada araçta sıkışan sürücü Sedat Taşdemir'in nişanlısı Eda Ateşmen (24) ile Zeynep Murhan (32) yaşamlarını yitirdi. Aynı araçta bulunan Mustafa Murhan (36) ise yaralandı.

Olay yerine 112 Acil Servis, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından araçtan çıkarılan yaralılar ve hayatını kaybedenler, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı sürücü Sedat Taşdemir ve yolcu Mustafa Murhan ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri ise savcılık incelemesinin ardından hastane morguna gönderildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü Sedat Taşdemir, yoğun bakıma alındı. Çiftlerin Sevgililer Günü'nü kutlamak için Bursa'da bir restoranda romantik bir akşam yemeği yedikleri öğrenildi. Jandarma komutanlığı ekipleri, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar