Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden yeni açıklama!

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili hastaneden yeni açıklama!
Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

Ünlü sanatçı Settar Tanrıöğen, beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle geçirdiği iki ameliyat sonrasında sağlık durumuyla ilgili detaylar, Acıbadem Ataşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı tarafından paylaşıldı.

Dr. Çakmakçı, Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Hastamız Settar Tanrıöğen’in beyninde ortaya çıkan anevrizmanın patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında oluşan kanama ile ilgili tedavi ve iyileşme süreci devam etmektedir. 26 Ocak 2024 tarihinden itibaren yoğun bakım servisimizde tedavi edilen hastamız, klinik durumunda görülen olumlu gelişmeler ve risklerinin azalması nedeniyle hasta odasına alınmıştır. Hastamızın tedavisi hasta odasında sürdürülecek ve ziyaretçi kısıtlamasına bir süre daha devam edilecektir.”

Sanat camiasının duayla desteklediği Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklama, sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. Sanatçının tedavi sürecindeki ilerlemeler, kamuoyu tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar