Ses kaydı sızdırıldı, ortalık karıştı! DEVA Partisi'nde büyük kavga

Ses kaydı sızdırıldı, ortalık karıştı! DEVA Partisi'nde büyük kavga
DEVA Partisi Kurucu üyelerinden Essum Aslan ile Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin arasında yaşanan tartışma sonrası sızdırılan ses kaydı ortalığı karıştırdı.

DEVA Partisi Kurucu Üyesi Essum Aslan, Genel Başkan Ali Babacan'ın da yer aldığı toplantıda yaşadıklarını anlattı.

Adem Metan'a Whatsapp yoluyla sesli mesaj atan Essum Aslan, İdris Şahin ile arasında yaşanan tartışmayı şöyle anlattı.

Bugün bizim Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantımız vardı. Toplantının konusu seçime kadar olan süreç ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili toplantımız vardı.

Seçim İşleri Başkanı çeşitli bilgiler verdi. Bizim adaylarımızın olduğu illerde CHP'ye olan katkımızın 1 milyon 600 bin seçmen olduğuna dair. Ben o illerle ilgili farklı bilgilere sahiptim. Bu konularla ilgili "Bu açıklamalarınız dayanağı var mı, bilgiye dayalı mı" diye sordum. "Siz o bölgeyi daha iyi bilirsiniz" diye yanıt verdi. Bildiğim şeyler olduğu için size soruyorum deyince sesini yükselterek, genel başkanın da olduğu ortamda, bildiğin soruyu soruyorsan edepsizsin şeklinde insanlığa aykırı, asla kabul edilemeyecek bir cevap aldım. Ben de toplantıdan ayrılmak zorunda kaldım. Gerçekten ilk defa içinde olduğum için utandığım bir süreç yaşıyorum. Ortak akıl, istişare diyoruz biz.

adem-m.jpg

İdris Şahin toplantıda yaşananları Odatv'den Uğur Can Biçer'e anlattı:

Toplantıda seçim sonuçlarını değerlendirdik. Şanlıurfa'da il başkanınızın kendi köyünde kaç oy çıktığını biliyor musunuz diye sordu "Ben de bilmiyorum" dedim. Siz biliyor musunuz diye sordum. "Biliyorum" deyince "bildiğiniz konuda soru sormak edepsizlik değil mi" diye sordum. Edepsiz ifadesini farklı yerlere çekmenin bir anlamı yok. Ben ne dediğimin farkındayım. Bunun haber konusu olduğunu düşünmüyorum. Toplantıda bulunan Ali Babacan'ın tavrıyla ilgili de İdris Şahin, "Ali Bey bu tür üslupla kendi aramızda konuşmamız gerektiğini söyledi" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar