Serveti merak konusuydu! Acun Ilıcalı kaç arabası ve motosikleti olduğunu açıkladı

Serveti merak konusuydu! Acun Ilıcalı kaç arabası ve motosikleti olduğunu açıkladı
Servetiyle sürekli magazin dünyasında gündeme gelen ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, katıldığı Youtube programında kaç arabası ve kaç motosikleti olduğu sorularına açıklık getirdi.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalında yayınlanan programa konuk oldu ve herkesin merak ettiği sorulara yanıt verdi.

Son olarak spora da el atan ve İngiliz kulübü Hull City ile İrlanda ekibi Shelbourne takımlarını satın alan Ilıcalı, vakit buldukça arkadaşlarıyla futbol ve ayak tenisi oynadığını belirtti. Ayrıca sahibi olduğu kanal binasının yanına halı saha yaptırması ile ilgili de açıklamalar yapan ünlü yapımcı "Ben hayatımda hiçbir şeyi şov için yapmadım. Hayatımı daha iyi standartlara taşımak için yaptım, parayı kullandığım bölüm hep o oldu. 'Saat süresinden daralmayalım diye halı saha yaptırdın mı?' diyorsan, o doğru. 'Biz oynayacağız kardeşim sahadan çıkın' denmesin diye halı sahamız var" ifadelerini kullandı.

SAHİBİ OLDUĞU ARABA VE MOTOSİKLET SAYISINI AÇIKLADI!

Programda pek çok soruya yanıt veren Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı’nın 'Kaç arabanız, motosikletiniz var?' sorusuna ise “Çok arabam yok, 3-4 tane. Motosikletim 12-13 tane vardır." şeklinde yanıt verdi.

"DOMİNİK'TE 4, MİAMİ'DE 2, ÇEŞME'DE 3, İSTANBUL'DA 4 MOTOSİKLET"

"Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletler var." diyen Ilıcalı, "Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik'te 4, Miami'de 2, Çeşme'de 3, İstanbul'da 4 tane var.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar