Servet Çetin: Erkek adam küpe takar mı diyordum

Servet Çetin: Erkek adam küpe takar mı diyordum
Sivasspor teknik direktörü Servet Çetin, en çok eleştiri aldığı konulardan alan küpe konusuna dair açıklama yaptı.

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe ve Galatasaray'la ikişer kez şampiyonluk yaşayan Servet Çetin, Antalyaspor altyapısı, Trabzon, Konya ve Sivas'taki yardımcı antrenörlük görevlerinin ardından bu sezon Sivasspor'da teknik direktör olarak çalışmaya başladı.

Sabah'a dikkat çeken açıklamalarda bulunan Çetin, Süper Lig ve Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Küpe taktığı için aldığı eleştirilerden bahdesen Çetin, konuya şunları söyledi: “Erkek adam küpe takar mı? diyenlerdendim. Küpe takıyorum diye millet eleştiriyordu. Elin yabancısı takınca bir şey yok. Çıkarmayı düşünüyordum ama eleştiriler sonrası takmaya devam ettim. Böyle de hoca olurmuş dedirtmek için. İyi bir noktaya gelince çıkaracağım. Onu da zamanı gelince söylerim.”

Çetin'in açıklamalarından satır başları ise şöyle;

Oyuncuyken de böyle düşünüyordum saha içinde de dışında da yabancıya karşıyım. Montella'nın 4 maçta yaptıklarıyla gurur duydum. İnanıyorum ki EURO 2024'te çok iyi işler yapacak ama bunlardan bağımsız, yerliden yanayım. 14 yabancı hakkı var. Herkes kullanıyor. Bizde sayı 13. Önceden yapılan sözleşmeler elimizi bağlıyor. Türk bulabilsem sayıyı asgariye indiririm. Zamanla bunu yapacağım.

"TAKIM TUTMAM, DURUMA BAKARIM"

Hiçbir zaman takım tutmadım. İnsanlara şunu aşıladım. Hangi formayı giyersem onun için elimden geleni yaparım. İsim vermeyeyim ama bazı arkadaşlarım var Galatasaray'la, Fenerbahçe'yle özdeşleşiyor. Yarın bir gün diğer takımda nasıl çalışacaksın. O günkü şartlara bakarım hangisi uygunsa ona giderim.

"HAKEMLER DÜZELMEZ"

Hakemler düzelmez. VAR var, daha ne olsun. VAR olduğu halde hata oluyorsa buna insan açıklama yapamıyor. VAR olmadan önce 'İnsansın hata yapabilirsin' diyorduk, VAR'a rağmen hatayı kabullenemiyorum. Hak yeniyor. Göz göre göre hak yenmesi zoruna gidiyor insanın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar