Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko ile anlaşmaya yakın

Sertaç Şanlı, Fenerbahçe Beko ile anlaşmaya yakın
Anadolu Efes'te gösterdiği başarılı performans ve yaşadığı Euroleague şampiyonluğunun ardından Barcelona'ya transfer olan Sertaç Şanlı, yeniden Türkiye'ye dönmek üzere. Milli yıldızın Fenerbahçe Beko ile anlaşmada son aşamaya geldiği aktarıldı.

Turkish Airlines Euroleague'de Final-Four'un kapısından dönen Fenerbahçe Beko, kadrosuna yapacağı takviyelerle yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor.

Kadroyu güçlendirme çalışmalarında önceliği uzun rotasyonuna veren sarı-lacivertli ekip, İlk olarak SDNA’nın duyurduğu, Eurohoops kaynaklarının da doğruladığı üzere Fenerbahçe, Barcelona’dan Sertaç Şanlı ile iki yıllığına anlaşmaya yakın. Henüz biten bir durum olmasa da görüşmeler pozitif yönde devam ediyor.

SERTAÇ ŞANLI İLE ANLAŞMA SON AŞAMADA

Sertaç’ın Barcelona ile olan sözleşmesi bu yaz sona eriyor.

2020-21 sezonunda Anadolu Efes ile EuroLeague şampiyonluğu sevinci yaşayan Sertaç, 2021 yazında Efes‘ten ayrılarak Saras Jasikevicius’lu Barcelona’nın yolunu tutmuştu.

Bu süreçte zaman zaman beklenen istikrarı ortaya koyamasa bile milli oyuncumuz, geçtiğimiz sezon Barça’nın İspanya Ligi şampiyonluğuna ulaşmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Geçtiğimiz sezon toplam 36 EuroLeague müsabakasında süre bulan Sertaç Şanlı, maç başına 6.2 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.

İspanya Ligi’nde ise 31 yaşındaki pivot, maç başına 7.8 sayı ve 3.9 ribaund ile mücadele etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar