Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar'ın duruşması ertelendi
Sermiyan Midyat ile eski sevgilisi Sevcan Yaşar'ın darp ve tehdit davasında duruşma Şubat ayına ertelendi.

Darp ve tehdit davasında yeni gelişme

Birlikte yaşadığı ve kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp ve tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında 3 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

DURUŞMA ŞUBAT AYINDA

Hüriyet'in haberine göre, Midyat’ın “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “hakaret” suçlarından yargılanacağı davanın 15 Ocak’ta görülmesi gereken ilk duruşması ertelendi. Mahkemenin hâkimi tayin olduğu için duruşma Şubat’ta görülecek.

NE OLMUŞTU?

Birlikte yaşadığı oyuncu eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, "kasten yaralama", "zincirleme tehdit" ve "zincirleme hakaret" suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Aynı iddianamede Sevcan Yaşar hakkında da, "kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar ceza istendi.

Oyuncu Sermiyan Midyat hakkında, birlikte yaşadığı dönem kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddiası ile yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede hem Sermiyan Midyat hem de Sevcan Yaşar'ın cezalandırılması istendi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar