Sergen Yalçın teknik direktörlük sorularına ne cevap verdi?

Sergen Yalçın teknik direktörlük sorularına ne cevap verdi?
Uzun yıllar Teknik direktörlük yapan Sergen Yalçın, dün Bebek’te görüntülendi. Gazetecilerle sohbet etmek istemeyen Yalçın, Teknik direktörlük sorularına ise gülümsemekle yetindi.

Edinilen bilgilere göre Bebek’te midye yiyen arkadaşlarını beklerken görüntülenen Sergen Yalçın, basın mensuplarını görünce hızlıca uzaklaşmak istedi fakat başarılı olamadı. Gazetecilerin “Teknik direktörlük yapacak mısınız?" sorularını gülümseyerek cevapsız bırakan Yalçın, hızlıca bulunduğu mekanı terk etti.

Sergen Yalcin - Oyuncu profili | Transfermarkt

SERGEN YALÇIN''IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

2008-2009 sezonunun başında Beşiktaş''ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam istifa edip yerine Mustafa Denizli gelirken, Sergen Yalçın yardımcısı olarak göreve başlayacaktı. Ancak lisans yetersizliği yüzünden, 4 Kasım 2008 tarihinde yapılan anlaşma ile Sergen Yalçın, Beşiktaş U-15 takımının antrenörü oldu. Yapılan anlaşmanın bitiş tarihi 31 Mayıs 2010 idi. Lisansının B''den UEFA B''ye çıkartılması için gerekli olan en az altı aylık staj dönemini Siyah Beyazlı kulübün U-15 takımında geçirecek olan Yalçın, bu sürede Beşiktaş A Takımı yedek kulübesinde yer alamayacaktı, ancak U-15 takımından daha çok A takımın teknik ekibinde bulunacaktı.

Sergen Yalçın kimdir? Sergen Yalçın nereli, kaç yaşında? Son sağlık durumu
 Sergen Yalçın''ın eskiden beraber oynadığı Gökhan Keskin altyapı sorumluluğuna getirilirken, kendisi de 2009-10 sezonunun başında Beşiktaş A2 takımının başına getirildi. Takım A2 Ligi''nin Marmara Grubu''nda, güçlü rakiplerinin arasında birinci olarak devam ederken, Sergen Yalçın bir yandan yorumculuğa devam edip A Takım hocası Mustafa Denizli''yi eleştiriyordu. Sezon ortasında, Denizli''nin gençleri oynatmamasını ve ilgisizliği gerekçe gösterip teknik direktörlük görevini bıraktı. 2010-2011 sezonu öncesi Sarıyer Spor Kulübü sportif direktörlüğüne getirildi.  2013-2014 sezonunda 11. hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi alarak lige iyi bir başlangıç yapamayan Gaziantepspor, Bülent Uygun''la yollarının ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın''ı getirdi.

Kask saçmak umutsuzluk sergen yalçın hangi takımda - raicolombia.com

Sergen Yalçın: Galatasaray! Neden olmasın! - Fotospor

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar