Seren Serengil Ekrem İmamoğlu ile paylaşım yapan ünlülere ateş püskürdü! Daha önce neden...

Seren Serengil Ekrem İmamoğlu ile paylaşım yapan ünlülere ateş püskürdü!  Daha önce neden...
31 Mart yerel seçimlerde İstanbul'da CHP adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden göreve seçildi. Seçimden sonra ünlü isimler İmamoğlu ile çektikleri pozları paylaşınca Seren Serengil’den tepki gecikmedi.

Seçimden sonra ise Zeynep Bastık, Nilgün Belgün ve daha pek çok ünlü isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çektikleri pozlarını paylaşmalarının ardından Seren Serengil çıldırdı.

Yerel seçimlerde CHP adayı olan ve İstanbul'u yeniden yönetme görevine seçilen İmamoğlu'nun zaferiyle birlikte ünlü isimler, sevinci sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladılar. Seren Serengil'in seçim öncesinde destek verdiği İmamoğlu'na oy vereceğini açıklaması ve sonrasında diğer ünlülerin pozlarını paylaşması, Serengil'in dikkatini çekti ve tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Seren Serengil'in açıklamasında, "Herkesin Ekrem Bey ile fotoğraflarını paylaşmaya başladığını görüyorum, ne güzel. Keşke birkaç gün önce de paylaşsaydınız, neyse ki şükür" ifadeleri dikkat çekti.

7p0.jpg

ioo-001.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar