Reyting rekortmeni Bahar dizisine taze kan! İşte transfer olan yeni oyuncu

Reyting rekortmeni Bahar dizisine taze kan! İşte transfer olan yeni oyuncu
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Diziye dahil olan ünlü oyuncu Rengin karakterinin eşi Can Wallece hayat verecek.

Her hafta en çok izlenenler arasında yer alan Bahar dizisi büyük ilgi görüyor. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Hatice Aslan, Ecem Akkaya ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin paylaştığı "Bahar", her yeni bölümüyle reyting rekorları kırıyor.

18654485-728xauto.webp

"Bahar" dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Bu gelişme izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Salı akşamı yayınlanacak olan bölümde yaşanacak sürpriz gelişmenin tüm dengeleri değiştireceği ve Bahar karakterinin büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacağı önceden duyurulmuştu.

640xauto.webp

DİZİYE YENİ BİR YÜZ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye yeni katılacak olan oyuncu, Rengin’in (Ecem Özkaya) eski eşi olacak. Can Wallece karakterine can verecek olan oyuncu ise Fehmi Karaarslan olacak.

Başarılı tiyatro oyuncusu, yakın zamanda "Kirli Sepeti" dizisinde de başarılı performansıyla seyircilerin karşısına çıkmıştı. Bu yeni karakterin diziye getireceği heyecan merakla bekleniyor.

screenshot-1-618p.webp

FEHMİ KARAARSLAN KİMDİR

1981 yılında İstanbul'da doğan, sanat hayatına büyük bir tutkuyla adım atan bu yetenekli oyuncu, kariyerine Lyon2 Üniversitesi Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nde başlamış.

Eğitimine devam ederken Lyon Bölge Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'ne kabul edilmiş. Ardından F.R.A.C.O – Burlesk Oyunculuk Okulu'nda da eğitim aldı ve Lyon2 Üniversitesi'nde tiyatro mastırını tamamlamış. Sanatın farklı dallarına yönelerek kendini geliştirmek isteyen oyuncu, Chalôn en Champagne-Ulusal Sirk Sanatları Okulu’nda bir yıllık Clown-Oyunculuk Eğitim Programı’na katılmış. Paris Devlet Yüksek Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde eğitimine devam ederek önemli isimlerin, Daniel Mesguich, Andrzej Seweryn ve Guy Bedos'un öğrencisi olmuş.

Fransa'da birçok tiyatro oyununda yer alarak adını duyuran bu yetenekli oyuncu, kurucularından olduğu Lyon merkezli Tiyatro Grubu Lespoutnik ile birlikte hazırladıkları Human Profit isimli oyun ile Avignon Tiyatro Festivali dahil Fransa'da birçok kez sahne almış. Ayrıca, kendi yönettiği ve oyuncusu olduğu Yas isimli oyun Lyon'da iki sezon boyunca Espace 44 Tiyatrosu’nda sahnelendi. Fransa'da Türkiye Yılı ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Paris'te oyunlarda yer alan oyuncu, Paris UNESCO Merkezi'nde dünya büyükelçilerine şiir dinletisi sundu. Ayrıca, Dünya diye bir yer yok isimli tek kişilik oyunuyla 2011 yılında Paris'te sahne almış.

Sinema dünyasında da adından söz ettiren bu yetenekli isim, Fransız-Türk ortak yapımı Picnik in Gaza, Dinle Neyden gibi filmlerde rol almış. Ayrıca, Fransa-Türkiye arası oyunculuk workshop projelerinde İstanbul Şehir Tiyatroları ile birlikte çalışmış. Son üç sezondur İstanbul'da sahnelenen oyunlarla seyirciyle buluşan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayas Paşa karakteriyle Türk televizyon izleyicisinin karşısına çıktı ve en son Çalıkuşu dizisinde Nizamettin Bey karakterini canlandırmış.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar