Serdar Soydan kimdir? MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan kaç yaşında, aslen nereli?

Serdar Soydan kimdir? MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan kaç yaşında, aslen nereli?
2024 Yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. MHP'den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan oldu. Peki Serdar Soydan kimdir? MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan kaç yaşında, aslen nereli?

Serdar Soydan kimdir?

Türkiye yeni bir belediye başkanı seçimlerine hazırlanıyor. 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek olan seçimler kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan oldu. Peki Serdar Soydan kimdir? MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan kaç yaşında, aslen nereli?

SERDAR SOYDAN KİMDİR?

Serdar Soydan, 16 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Mersin'de tamamlamıştır. 2003 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Soydan, yüksek lisansını aynı fakültede Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında yapmıştır. Ayrıca, yönetim ve organizasyon üzerine doktora eğitimini sürdürmektedir.

Serdar Soydan, kariyeri boyunca dış hesaplar uzmanı, gümrük müşaviri gibi meslekler yapmıştır.

Siyasi kariyerine aktif olarak devam eden Soydan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında MHP'den Mersin İli, Mezitli İlçesi Belediye Başkan adayı olmuş ve bu süreçte partisinin temsilcisi olarak görev almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar