Seray Sever ilk kez itiraf etti! Anlattıklarıyla herkesi şaşırttı…

Seray Sever ilk kez itiraf etti! Anlattıklarıyla herkesi şaşırttı…
2018 yılında Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül’e nikâh masasına oturan Seray Sever, bu mutlu evliliğini Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikiz bebekleriyle taçlandırmıştı. Özel hayatıyla sıklıkla gündeme gelen Sever, bu kez ihanet açıklamalarıyla herkesi şoke etti.

Hem sunucu hem şarkıcı hem de oyuncu olarak televizyon ekranlarında yıllarca yer alan Seray Sever, ilk evliliğini 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren oyuncu, gönlünü Manda Yuvası filminin setinde tanıştığı Eray Sünbül’e kaptırdı.

2018 yılında Sünbül ile evlenen Sever, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşadı. Özel hayatından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, bu kez ihanet açıklamasıyla sosyal medyayı salladı.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Seray Sever, hem sunucu hem şarkıcı hem de oyuncu olarak televizyon ekranlarında yıllarca yer aldı. Kariyerine yapımcılığı da ekleyen Sever, işleri kadar özel hayatıyla da sık sık adından söz ettirdi.

“ALDATAN DA ASLINDA KENDİNİ ALDATIYOR”

İhanet açıklamasıyla gündem olan Seray Sever, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Yıllar önce sevgilileri tarafından düzenli olarak aldatıldığını söyleyen oyuncu, uğradığı ihanetlerin kendisinde fobi hâline geldiğini belirtti. Sever, "Kendime güvenimi kaybetmeyerek ve en ufak bir şüphe duyduğumda uzaklaşarak bu fobiyi yendim" ifadelerini kullandı.

İhanetlerden şu sözlerle bahseden şarkıcı, "Ben de kin tutma durumu yoktur. Yapan kendine yapar. Aldatan da aslında kendini aldatıyor. Eskiden biri beni aldattığı zaman çok sinirlenir ve beni nasıl aptal yerine koyar diyerek kişilik meselesi hâline getirirdim” dedi.

Sözlerine devam eden ünlü isim şu şekilde konuştu: “Çok aldatıldım ve yakaladım. Aldatıldığında kendine güvenini kaybetmeyeceksin. O yapan kendine yapıyor. O fobimi yendikten sonra da aldatılmadım. Bu durum bende fobi hâline gelmişti. Bir dönem düzenli aldatıldım.

Güzel kadınların yanında bir adam gördükleri zaman o adam kıymete biniyor. Bundan dolayı da aldatılma potansiyelin artıyor. Çünkü yanındaki adam cazip hâle geliyor. Düzenli aldatıldıktan sonra ufak bir şüphe duyduğum an o ortamda bulunmamayı tercih ederek bu meseleyi çözdüm."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar