Seray Kaya yaz sezonunu açtı! Kırmızı bikinisiyle ortalığı yaktı geçti!

Seray Kaya yaz sezonunu açtı! Kırmızı bikinisiyle ortalığı yaktı geçti!
Son olarak Mahkum dizisinde rol alan, oyunculuğu ile geniş hayran kitlesine ulaşan Seray Kaya tatil sezonunu açtı.

YAZ SEZONUNU AÇTI! KIRMIZI BİKİNİSİYLE ORTALIĞI YAKTI GEÇTİ!

"Kuruluş Osman" dizisindeki performansının ardından "Mahkum" dizisinde rol alan oyunculuğu ile sevenlerinin kalbini kazanan Seray Kaya yğun geçen senenin ardından tatil sezonunu açan Kaya kırmızı bikinisiyle ortalığı kasıp kavurdu. Doğal güzelliği ile adından söz ettiren oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı... 

Güzel oyuncu Seray Kaya, "Kocamın Ailesi", "Kadın" ve Kuruluş Osman" dizilerindeki performansıyla adından oldukça söz ettirmişti. Şimdilerde Mahkum dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini büyülüyor. Güzel oyuncu son paylaşımıyla da yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tatil sezonunu açan 31 yaşındaki Seray Kaya, bikinli pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu.

Ünlü oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Kaya, başarılı oyunculuğunun yanı sıra doğal güzelliği ve fit halleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kaya''nın kırmızı bikinili fotoğrafına takipçisi "Kaynar su misali hem yakıyorsun hem akıyorsun" yorum yaptı. 

SERAY KAYA KİMDİR?

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul''da doğdu.  Sadri Alışık Kültür Merkezi''nde oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda tiyatro oyuncusu İsmet Üstekin''den de oyunculuk dersi aldı. Kaya oyunculuğa 2012''de ''Huzur Sokağı'' isimli diziyle başladı. Kocamın Ailesi'' dizisindeki kırmızı şapkalı kız rolüyle dikkatleri üzerine çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar