Selin Gökbakar kimdir? Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar kaç yaşında, nereli?

Selin Gökbakar kimdir? Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar kaç yaşında, nereli?
Sosyal medyada gündeme gelen olaylardan sonra Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Selin Gökbakar kimdir? Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar kaç yaşında, nereli?

Buket Aydın ve Şahan Gökbakar arasında gerçekleşen tartışma gündeme oturdu. Tartışmanın ardından Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Selin Gökbakar kimdir? Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar kaç yaşında, nereli?

SELİN GÖKBAKAR KİMDİR?

Ayla Selin Ortaçlı, 24 Aralık 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini İtalyan Lisesi'nde tamamlayan Ortaçlı, daha sonra Yeditepe Üniversitesi'nde İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü'nde eğitim görmüştür.

Selin Ortaçlı Gökbakar'ın sanat dünyasına olan ilgisi küçük yaşlardan itibaren kendini göstermiştir. İlkokul yıllarında katıldığı "Hayalimdeki Giysi" adlı tasarım yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekmiştir. 2006 yılında Fashion TV tarafından düzenlenen yarışmada "Gelecek Vadeden En İyi Kadın Model" ödülüne layık görülen Selin Ortaçlı, bu başarıyla adını duyurmuştur.

Oyunculuk kariyerine adım atan Selin Ortaçlı Gökbakar, 2010 yılında Şahika Tekand'dan aldığı oyunculuk dersleri ile yeteneklerini geliştirmiştir. İlk kez "Doktorlar" dizisiyle kamera karşısına geçen Ortaçlı, 2011 yılında "Araf Zamanı" adlı dizideki performansıyla oyunculuk kariyerini sağlamlaştırmıştır. "Kara Para Aşk" ve "Kalp Hırsızı" dizilerindeki rolleriyle geniş bir kitle tarafından tanınan Selin Ortaçlı Gökbakar, aynı zamanda 2009 yılında kendi markasını kurarak modada da adını duyurmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar