Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan’a olay gönderme! Artık dünya ahiret abim kardeşim

Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan’a olay gönderme!  Artık dünya ahiret abim kardeşim
Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel, önceki akşam Taksim Süreyya Teras'ta sahne aldı. Sahnedeki performansı sırasında üç evliliği hakkında konuşan Görgüzel, "İnsan istedi mi abi kardeş de olur. Bakın, Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" dedi.

“HAMDİ ARTIK DÜNYA AHİRET ABİM KARDEŞİM”

2014 yılında başlayan ve 2022'de sona eren Hamdi Alkan ile olan evliliğiyle ilgili olarak da konuşan Selen Görgüzel, "Neden Hamdi'ye gönderme yapayım? Ben Hamdi'nin elinde büyüdüm. Sanki dünyada Hamdi'den başka adam kalmamış gibi bana durmadan 'Hamdi' diyorsunuz. Hamdi artık dünya ahiret abim kardeşim. Allah onu mutlu etsin" şeklinde konuştu.

65c8bfa6f974e2765d47f081.webp

GÖZ BOYAYIP PARA KAZANIYORLAR

Görgüzel ayrıca sahnede isim vermeden bazı şarkıcıların performanslarına göndermede bulunarak, "Bugün benim doğum günüm, sahnede kutladım. Sağ olsunlar 3 saat sahnede kaldım. Hem eğlendirdim kendim de eğlendim çünkü eğlenmesem eğlendiremem. Görev olarak değil aşkla yapıyorum işimi" ifadelerini kullandı.

65c8c81df974e2765d47f0b6.webp

YALNIZIM VE ÇOK MUTLUYUM

Öte yandan Hamdi Alkan, konuyla ilgili olarak "Yalnızım ve çok mutluyum. Bu durumdan rahatsız değilim" açıklamasını yaparken, yönetmenlik kariyerine odaklandığını ve hayatında kimse olmadığını belirtti.

65c8c77bf974e2765d47f0ac.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar