Selçuk Geçer'ten flaş dolar uyarısı: Bir sabah uyanınca kur...

Selçuk Geçer'ten flaş dolar uyarısı: Bir sabah uyanınca kur...
Dolar kurunda rekor üzerine rekor kırılırken ünlü ekonomistlerden yorumlar gelmeye devam ediyor. Dolar için verdiği iddialı rakamlar ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşın bir sabah uyandığında karşılaşabileceği dolar kurunu açıkladı.

SELÇUK GEÇER'DEN FLAŞ DOLAR UYARISI: BİR SABAH UYANINCA KUR...

Dolar kuru denildiği zaman akla ilk gelen isim Selçuk Geçer''den yeni tahmin ve açıklamalar geldi.

Doların rekor kırarak 18,50 seviyesini aşması üzerine konuşan Geçer, ''''ABD''nin faiz artırmasıyla birlikte dolara geçişin hız kazandığını, diğer paralarda ise sıkışıklık olduğunu söyledi. Dolarda küçük hareketlerin geride kaldığını belirten Geçer, "Bir sabah bir uyanacaksınız ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi atacak" dedi.

''''Bütün ülkelerden para çıkışı oluyor ABD faiz arttırdığında. Sterlinden çıkıyorlar Türk lirasından çıkmaz mı? Dolayısıyla herkes ABD''ye kaçıyor. Bu dolar endeksini yukarı çekiyor ülkelerdeki para sıkışıklığını hızlandırıyor" diyen Geçer, sözlerini şöyle sürdürdü:

BİR SABAH UYANACAKSINIZ DOLAR 25 OLMUŞ

"Yarın öbür gün doları 18.40-18.50 olarak görmeyeceksiniz. Bir sabah bir uyanacaksınız ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi atacak. 20-25-30-40... Bu nasıl olmaz? 9 liraydı 18 lira oldu. 1 liraydı 3 lira oldu neyden bahsediyorsunuz? 1 lira olan dolar kuru 2 olunca yüzde 100 olur. Bugün uyarlayın yüzde 100''ü 36 lira eder. Sizin enflasyonunuz var bir de. Ben bunu söyleyince bana kızdılar sonra OVP''de kendileri itiraf etti.''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar