Selçuk Geçer'den emekli ve asgari ücretlilere kötü haber!

Selçuk Geçer'den emekli ve asgari ücretlilere kötü haber!
Doları olanların ne dediğine dikkat kesildiği ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kur hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Selçuk Geçer piyasada sert rüzgarların eseceğini dile getirirken "Maalesef asgari ücretli ve emekliler için kötü bir haber'' yorumunda bulundu.

SELÇUK GEÇER'DEN EMEKLİ VE ASGARİ ÜCRETLİLERE KÖTÜ HABER!

Dolar hakkında en yüksek tahminleri vermesi ile bilinen ve hükümet medyası tarafından sıklıkla eleştirilen ekonomist Selçuk Geçer, dolarda yaşanacak gelişmeler ve enflasyon sorununa değindi.

Selçuk Geçer konuyla ilgili açıklamasında ''''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum” dedi. 

Yeni yıl için yorumlarını son zamanlarda daha da sıklaştıran Ekonomist Selçuk Geçer piyasada sert rüzgarların eseceğini dile getirirken "Maalesef asgari ücretli ve emekliler için kötü bir haber'''' yorumunda bulundu.

Dolardaki yükselişin devam edeceğini belirten Selçuk Geçer daha fazla kazanmak isteyen vatandaşların şimdiden Sterlin ve Euro''ya yatırım yapmaları gerektiğini belirtti.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte ekonomi yorumları daha sıkı takip edilirken özellikle de dolara yatırım yapan vatandaşların yatırımlarını hangi yöne yöneltmeleri gerektiği noktasında vatandaşlar kararsız kaldı.

Selçuk Geçer emeklileri ve asgari ücretliyi kötü etkileyeceği düşünülen sert rüzgarlarla ilgili özellikle de doları olup daha fazlasını kazanmak isteyenlere seslendi. Yatırımının daha fazla geri dönmesini isteyen vatandaşlar için Geçer''in açıklamasında doların yükselişe devam edeceği fakat sterlin ve Euro da kazancın daha büyük olacağı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar