Selçuk Geçer'den doları olanlara hayati uyarı: 1 dolarınız bile varsa sakın bunu yapmayın

Selçuk Geçer'den doları olanlara hayati uyarı: 1 dolarınız bile varsa sakın bunu yapmayın
Dolar hakkında en yüksek tahminleri vermesi ile bilinen Selçuk Geçer, doları olanları uyardı. Dolar sahiplerinin sabırlı olması gerektiğini vurgulayan Geçer, yapılınca zarar ettirecek hamleyi de duyurdu.

Doları olanların sıklıkla yorumlarını okuduğu dolar uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer, elinde doları olan vatandaşların yapmaması gerekenleri anlattı.

KORKUTAN RAKAMI VERDİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer''in tahminlerine göre Türkiye''nin elinde olan sıcak para kaynaklarının tükendiğini ifade etti. Dolar kurunun iki hafta içerisinde yükseleceğinin altını çizen ekonomist tahminlerini de paylaştı.

Dolar kurunun 24 TL ile 25 TL seviyelerinden işlem görmesinin kuvvetle muhtemel olduğunu vurguladı. Ünlü ekonomist yaşanacak olan artışa dair kritik tarihi takipçileriyle paylaştı. Elinde dolar bulunan yatırımcının ise diş sıkma zamanının olduğuna vurgu yaptı.

"DOLAR KURUNDANSERT HAREKETLER GELECEK"

Dolara olan talebin artacağını söyleyen Selçuk Geçer, "Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek" dedi.

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

"SAKIN SATMAYIN"

Dolar yükselişin devam edeceğini düşünen ünlü ekonomist Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için ''Dolarınızı satmayın'' dedi.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Selçuk Geçer''in kendi görüşleridir. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar