Selçuk Geçer net uyardı: Yükselecek

Selçuk Geçer net uyardı: Yükselecek
Dövizde yaşanan dalgalanma devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dikkat çeken uyarıda bulundu. Geçer, "Yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz" dedi.

SELÇUK GEÇER NET UYARDI: YÜKSELECEK

Selçuk Geçer bu hafta yaptığı son açıklamasında çarpıcı sözler kullandı. Doları mercek altına alan Geçer, Youtube''dan paylaştığı videosunda yatırımcıları uyardı.

Doların bundan sonra daha fazla yükselemeyeceğini söyleyen Geçer, ABD''de enflasyonun gerileme sinyalleri verdiğini söyledi. Dolara göre diğer para birimlerinin atak yapacağını da belirten Geçer, “Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD''deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum.” sözlerini kullandı.

"20 TL''Yİ GEÇECEK"

Dolar endeksinin enflasyondan dolayı gerileyeceğini söyleyen Selçuk Geçer, doların yükselebilmesi için şunların gerekli olduğunu söyledi:

"ABD''de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse ki düşük bir ihtimal o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz."

Piyasada sert rüzgarın hakim olacağını açıklayan Geçer, Aralık ayı sonlarında doların 20 TL''yi geçebileceği bilgisini de verdi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar