Selçuk Geçer'den elinde dolar olanlara önemli uyarı! Bu rakama hazır olun

Selçuk Geçer'den elinde dolar olanlara önemli uyarı! Bu rakama hazır olun
Doları olanların adına aşina olduğu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Şubat ayı öncesi elinde dolar olanları ilgilendirecek açıklamalarda bulundu. Geçer, hükümetin doları daha fazla tutamayacağını belirterek, kurun yılın son günlerinde 40 TL'yi görebileceğini dile getirdi.

Dolar kuru hakkında en yüksek tahminleri vermesi ile bilinen Selçuk Geçer, doların artık baskılarla bile tutulamayacağını iddia etti.

Karar Gazetesi''nin haberine göre, doların Şubat ayında 24 TL bandını geçeceğini belirten Selçuk Geçer, yılın son günlerinde ise 40 TL''yi görebileceğini söyledi.

Geçer, doların gerçek değerinin şu anda 24 lira olduğunu ancak iktidarın elindeki araçlarla seçime kadar doları baskılamaya çalıştığını söyledi ve “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek” açıklamasında bulundu.

Elinde dolar ile yatırım yapanları uyaran Selçuk Geçer, dolarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusunda uyardı. Selçuk Geçer, aynı zamanda yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağının altını çizdi.

Dolar haftanın ilk gününe 18.80 TL''den, Euro ise 20.45 TL''den başladı. 

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Haberde anlatılanlar Selçuk Geçer''in görüşleridir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar