Selçuk Geçer borsada parası olanları uyardı: Cehennem geliyor!

Selçuk Geçer borsada parası olanları uyardı: Cehennem geliyor!
Borsa İstanbul (BİTS) endeksi, bugün yüzde 5,19 değer kaybetti. Öğleden sonra yaşanan ani düşüş sonrası devre kesici uygulanırken, ekonomist Selçuk Geçer borsada parası olan vatandaşları uyardı.

BİTS endeksi 5900 seviyesinin üzerindeyken son 1 hafta içerisinde üst üste düşüşler yaşamaya devam ediyor. Bugün de geçtiğimiz günlerdeki gibi düşüşün yüzde 5''i aşması üzerine BİTS tarafından devre kesiciye gidildi. Para ve ekonomi politikaları üzerine yaptığı yorumlarla tanınan Selçuk Geçer de Borsa İstanbul özelinde yeni yorumlarda bulundu.

"BURASI AĞLAMA DUVARI DEĞİL"

Geçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere... Burası ağlama duvarı değil ! Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız! Ben uyardığımda "sen ne bilirsin" demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz" ifadelerini kullandı. 

Geçer, borsa hakkında bir paylaşım daha yaparak "Borsa ile Bursa arasındaki farkı bile ayırt edemeyip, tepeden hisse alıp, bir de 40 yıllık borsacı havalarına girenlere bir ip ucu... İskenderi meşhur olan borsa değildir..." dedi.

"BU DAHA NE Kİ"

Konu hakkında Youtube kanalında yayınladığı videoda da yorumlarına devam eden Geçer, 2022''de yüzde 187 yükselişe imza atan Borsa İstanbul''un keskin düşüşünün süreceğini ifade etti. Geçer, bunların daha iyi günler olduğunu ve yakında borsa için cehennemin geleceğini iddia etti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar